Weboldal készítés -=PhotoshopTroll=-

14 éve készítünk WordPress, HTML, majd HTML5, és PHP alapú honlapokat és grafikákat. Ez idő alatt nem csak a kereső algoritmusok változásait követtük végig, hanem a grafikai és webergonómiai trendeket is. Az elmúlt években előfordult több százezres változóval rendelkező adatbázis import, SEO (black /white) munkák régebben, valamint a legújabb kinézetre hajazó portfolió oldal is.

f82041796be6919004c43e9019d8f599-700
Képkivágás

Az internet tele van WordPress pogramozókkal. Mi ebbe a szakmába magunkal hoztuk a nemzetközi, vagy épp hely-specifikus webtrendek ismeretét, annak megvalósítására való képességgel.

Miért WordPress?
Ha egy év múlva megkérdeznek, nem biztos, hogy ezt a választ fogom adni. Jelenleg az egyetlen nyílt forráskódú platform (semmi  simli) amit minden magára valamit is adó rendszer támogat. Ez egy dolog mondhatná az átlagos user, hisz tele a net mindenféle gyors honlapépítő rendszerrel. Próbálj csak bele több tízezer terméket feltölteni, vagy próbáld exportálni a felhasználóidat. Próbáld profilozni a viselkedésüket. Nem fog menni.

Portfolió oldal, webshop, komplett portál, keress bennünket bizalommal.

A WordPressben a tárhely a Tiéd, a domain a Tiéd, a weblapod a Tiéd, és az adatbázisod is. Azt kezdesz vele amit csak szeretnél, ellentétben a WIX-hez hasonló honlaptervezőkkel. Úgy alakítod, ahogy szeretnéd és mi ezért programozunk CMS weblapokat. Ha az ügyfél fórumot, számlálót, képnézegetőt kér, azt többnyire moduláris alapon gyorsan, hatékonyan létre tudjuk hozni. Jah és a költségek. Az alap felépítést követően a honlap átalakítási munkái a HTML5, vagy PHP, Java alapú scripteléshez képest töredék időt, és pénzt igényelnek. Ha a vevőid szokása változik, vele változhat a honlapod. Ha a piacod változik, a WordPress képes vele együtt változni.

És mi van ha nem?
Ha nem, akkor sem esünk kétségbe. Egyedi pluginokat és adatbázis megoldásokat is fejlesztünk rövid határidőkkel, nem aranyárban. Ha az árak menüpont alatt található összegeket pedig sokallod, akkor sincs veszve minden. Akkor is lehet egy szuper és hatékony honlapod, ami akár szebb és jobb is lehet annál, amit mi csinálunk. A részletekért kattints ide.

webshoppot szeretnéksima egyszerű portfolio oldaltportált szeretnékfelújíttatni szeretnékNem megy az oldalam

Közel 6 éve kezeli honlapunkat ez a remek csapat. Fő erejük talán az utánozhatatlan grafikákban, és az átfogó internetes képességekben vannak. Bármilyen internetes feladatot nyugodtan bízunk rájuk évek óta.
Cégünk több grafikai csoporttal is együtt dolgozik. a Brainforest csapatával 3 éve a kreatív feladatokban működünk együtt. Sosem okoztak csalódást.
Termékcsomagolásunk megújulását közel 3 éve kivitelezték a srácok két részletben. Az első részlet olyan remekül sikerült, hogy muszáj voltunk picit felpörgetni a teljes termékpaletta új ruhába öntését, mivel az addig megszokott rendelések nagyban megváltoztak. Több sikeres közös projektben is részt vettünk.